• Meer controle.
  Meer zelfvertrouwen!

 • Te snel klaarkomen
  is verleden tijd

 • Nooit meer een
  vroegtijdige zaadlozing

 • Eindelijk vroegtijdige
  ejaculatie de baas!

 • Iedere man kan zijn
  orgasme uitstellen

Vroegtijdige zaadlozing komt vaker voor dan het erectieprobleem
toch lijkt er op dit probleem een groter taboe te rusten.

Gebruiksaanwijzing voor Orgalang,

Neem dagelijks voor het slapen gaan 2 capsules in met voldoende water. Na 1 tot 2 weken zul je merken dat er verbetering begint op te treden. Na 3 tot 4 weken heb je de totale controle terug over het moment van de zaadlozing. Het voordeel van dagelijks een capsule innemen voor het slapen gaan is dat het niet meer zo beladen is. Als je een crème moet aanbrengen voordat je seks gaat hebben met je partner wordt de daad zo beladen. Met Orgalang blijft spontaan gewoon spontaan en hoef je er niet steeds rekening mee te houden dat je seks gaat hebben, en dat je daarvoor nog iets moet doen.

Werkzame stoffen:

Het hoofdbestanddeel van Orgalang is L-tryptofaan, één capsule Orgalang bevat 500mg L-tryptofaan. Dit is een natuurlijke en lichaamseigen aminozuur. Er zijn geen bijwerkingen aan het gebruik hiervan.

Waarschuwing: Raadpleeg bij twijfel altijd een arts. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva en /of M.A.O. remmers. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bijwerking: In sommige gevallen kan het in de eerste weken wat slaperigheid opwekken na inname van de capsule. Daarom adviseren wij ook om de capsule voor het slapen gaan in te nemen en niet meer deel te nemen aan het verkeer. De slaperigheid houdt slechts 1 a 2 uur aan. U kunt de volgende dag goed uitgerust deelnemen aan het dagelijkse leven.

De voordelen van Orgalang.

Geen vroegtijdige zaadlozing

Langdurig genieten van sex

Controle over het orgasme

Meer sexplezier kunnen
schenken aan de partner

Meer zelfvertrouwen

Meer variatie tijdens sex door een beter uithoudingsvermogen

Meer zin in sex