• "Meer controle. Meer zelfvertrouwen!"

  • "Te snel klaarkomen is verleden tijd"

  • "Nooit meer een vroegtijdige zaadlozing"

  • "Eindelijk vroegtijdige ejaculatie de baas!"

  • "Iedere man kan zijn orgasme uitstellen"

Gebruiksaanwijzing

Neem elke dag voor het slapen gaan 2 capsules in met voldoende water. Al binnen 2 weken zult u verbetering merken. Na 3 tot 4 weken kunt u de totale controle terug hebben over het moment van de zaadlozing.

Het voordeel van het dagelijks innemen van een capsule is dat het niet zo beladen is, als u bijvoorbeeld een crème op moet smeren voordat u seks gaat hebben met uw partner dan wordt de daad wel beladen. Met Orgalang blijft spontaan gewoon spontaan en hoeft u er niet telkens aan te denken of rekening mee te houden als u seks gaat hebben met uw partner en dat je er nog iets voor moet doen. Nu gaat alles vanzelf en u zult merken dat u meer zelfvertrouwen zult krijgen en dat u ook veel beter in uw vel zal gaan zitten nadat u Orgalang heeft gebruikt.

Orgalang zijn capsules die u moet slikken in de vorm van een kuur. Hoelang de kuur duurt is per persoon verschillend. Gemiddeld genomen is 2 á 3 maanden slikken van de capsules voldoende en dan kan uw penis weer op het juiste niveau zitten maar dat is per persoon verschillend. Het is ook net wat uw eigen verwachtingen zijn van uw geslachtsdeel.

orgalang gebruikservaring

Werkzame stoffen

Het hoofdbestanddeel van Orgalang is L-Tryptofaan, een capsule Orgalang bevat 500mg L-Tryptofaan. Dit is een natuurlijke en lichaamseigen aminozuur. Er zijn geen bijwerkingen aan het gebruik hiervan.

De ingrediënten in Orgalang worden in uw lichaam omgezet in een aminozuur dat de basis vormt voor serotonine. Uw serotonine-gehalte gaat omhoog waardoor de receptoren gestimuleerd worden om beter te functioneren.

Waarschuwing

Raadpleeg bij twijfel altijd een arts. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva en/of M.A.O. remmers. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Eventuele bijwerkingen

In sommige gevallen kan het in de eerste weken wat slaperigheid opwekken na inname van de capsule. Daarom adviseren wij ook om de capsule voor het slapen gaan in te nemen en niet meer deel te nemen aan het verkeer. De slaperigheid houdt slechts 1 á 2 uur aan. U kunt de volgende dag goed uitgerust deelnemen aan het dagelijkse leven.

Specificaties Orgalang

Inhoud: 60 capsules
Kuur: 2 tot 3 maanden
Doelgroep: Mannen
Ingrediënten: L-Tryptofaan, Microkristallijne Cellulose, Talcum, Magnesiumstearaat (plantaardig)
Categorie: Uithoudingsvermogen

Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. Gebruik vanaf 18 jaar. Voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking lezen.